EKL:n koulutukset syksy 2020

17.9.2020

Kurssit syksy 2020

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

 

Tämän sivun kurssit järjestetään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla

Kolmen päivän mittaisen Rajaniemen kurssin perusmaksuun sisältyy yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollista yöpyä myös yhden hengen huoneessa. Rajaniemessä järjestettävien kurssien ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 13 ja viimeinen kurssipäivä päättyy lounastarjoiluun klo 12. Kurssin hinta on EKL-yhdistysten jäsenille 115 € ja muille 150 €. Jos et ole jäsen niin ilmoittaudu kurssille: jarkko.utriainen@ekl.fi tai 050 436 3449.

EKL-yhdistysten jäsenet voivat ilmoittautua kursseille kurssikuvausten yhteydessä olevilla ilmoittautumislomakkeilla. Ilmoittautumisen jälkeen avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Lasku lähetetään ilmoittautuneelle vielä ennen kurssin alkua jos laskua ei ole maksettu. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti.

Kaveri Kurssille -edun kursseja ovat Kisälli- ja kuplettilaulun kurssi, Salsakurssi sekä Kädentaidot-kurssi.


Viestinnällä näkyväksi 16.-18.9.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt 1.9.


Taide- ja maalauskurssi 28.-30.9.

Aloita syksy- ja talvikaudeksi uusi harrastus tai tule muuten vain löytämään itsestäsi uusia luovuudenlähteitä! Tällä kurssilla saat käytännönläheistä opastusta ja pääset tekemään oman itsesi näköistä taidetta. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata, innostus riittää. Kurssi on tarkoitettu kaikille, joita lähellä taide on ja jotka haluavat tehdä juuri oman näköistä taidetta suomalaisen järvimaiseman ja syksyn värien innoittamina. Tervetuloa niin aloittelijat kuin taidetta pidempään jo harrastaneet. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 13.9.

Kurssin kouluttaja: taideohjaaja Tarja Mietala

Ilmoittaudu kurssille tästä


Kisälli- ja kuplettilaulun kurssi 19.-21.10. (keväältä siirtynyt kurssi)

Suomalainen kisällilaulu 100 vuotta! Tällä kurssilla saat kattavan tietopaketin kisälli- ja kuplettilaulun perinteestä ja asemasta Suomalaisen musiikin kehityksessä. Opiskelun lisäksi kurssilla lauletaan ja jaetaan yhteisiä muistoja kisälli- ja kuplettilaulujen perinteistä ja perinnöistä. Kurssin vetäjänä toimii kisällilauluja useamman vuoden tutkinut musiikin alan ammattilainen. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 4.10.

Kurssin kouluttaja: Timo "Tipi" Tuovinen

Ilmoittaudu kurssille tästä

Tällä kurssilla voit hyödyntää Kaveri kurssille edun


Salsakurssi 19.-21.10.

Tule maistamaan tulista salsaa ja ota maku mukaan omaan yhdistykseesi. Salsa on seuratanssien kentässä suhteellisen tuore tulokas, sitä on tanssittu Suomessa vasta parikymmentä vuotta. Silti salsakärpäsen puremia tanssijoita maastamme löytyy jo sankoin joukoin. Tällä kurssilla tutustumme salsatanssin eri tyyleihin sekä tanssin perusteisiin - ja tietysti tanssimme. Tavoitteena on, että jokainen kurssilla mukana oleva oppii salsatanssin peruskuviot. Vaikka kyseessä on paritanssi, voi sitä aivan mainiosti tanssia yksinkin. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 4.10.

Kurssin kouluttaja: Unto "Untsi" Virkkala

Ilmoittaudu kurssille tästä

Tällä kurssilla voit hyödyntää Kaveri kurssille edun


Viestinnällä näkyväksi 2.-4.11. MAKSUTON

Kurssin tavoitteena on antaa uusia työkaluja ja osaamista EKL-yhdistysten viestintään. Kurssin aikana käymme läpi onnistuneen viestinnän aineksia sekä niitä kysymyksiä, mitkä nousivat esille EKL:n vuoden 2019 Viestinnän kehittämispäivä piireille -kiertueen palautteissa. Kurssin harjoitustöissä mm. tutustutaan yhdistysten omaan viestintään sekä käydään läpi onnistuneen viestinnän esimerkkejä niin EKL-yhdistyksissä kuin muuallakin. Kurssi on Osuuskunta Tradekan tukemana maksuton. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 18.10.

Kurssin kouluttaja: Tuula Laine

Ilmoittaudu kurssille tästä


Yhteiskunnallisen vaikuttamisen kurssi 11.-13.11. MAKSUTON

Tällä kurssilla perehdytään edunvalvonnan ja vaikuttamisen saloihin. Kurssilla mm. kuullaan tuoreinta eläketietoa ja tietoa liiton edunvalvonnasta sekä perehdytään yhdistysten ja jäsenistön mahdollisuuksiin vaikuttamistyössä ja kampanjoinnissa. Kurssi on sisällöltään pitkälti samanlainen kuin vuoden 2019 syksyllä toteutettu vastaava kurssi. Kurssi on Osuuskunta Tradekan tukemana maksuton. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 27.10.

Kurssin kouluttajat: Timo Kokko ja Eero Kivinen

Ilmoittaudu kurssille tästä


Kädentaidot-kurssi 11.-13.11.

Tällä kurssilla askartelemme jouluaiheisia käsitöitä niin lahjoiksi kuin yhdistyksissä myytäviksikin. Kurssilla hyödynnettävät materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja sekä muita kukkarolle edullisia materiaaleja. Kurssin ohjaajalla on mukanaan tarvittavat materiaalit, joita voi ostaa ja maksaa paikan päällä Rajaniemessä. Osallistuja voi myös itse tuoda mukanaan haluamiansa käsityömateriaaleja sekä ideoita. Kurssille ilmoittautuvien omien toiveiden mukaan voimme askarrella myös tulevan kevään (pääsiäisen) koristeita. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 27.10.

Kurssin kouluttaja: Liisa Lampela

Ilmoittaudu kurssille tästä

Tällä kurssilla voit hyödyntää Kaveri kurssille edun