Ajankohtaista

 

Suolahden Eläkkeensaajat ry. 48 Toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Yleistä:

Yhdistys on perustettu 12.8.1970.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä  edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeuden mukaisuuden saavuttamiseksi.

Tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Järjestää kulttuuri-, harrastus- ja muuta virkistystoimintaa.                                           

Edistää jäsentensä fyysistä ja henkistä toimintakykyä, sekä tekee toimintaa tunnetuksi eläkkeelle siirtyvien ja jo eläkkeellä olevien keskuudessa.

Sääntömääräiset kokoukset keväällä ja syksyllä. Järjestöväen kokoukset  ns. maanantaikerho kokoontuu parillisen viikon maanantaina. Hallitus kokoontuu ennen maanantaikerhoa.

Vanhusneuvoston toiminta kunnassa on yksi tärkeimmistä linkeistä päättäjiin, sekä yhteistyö eri järjestöjen kanssa. Myös seurakunnan kanssa yhteistyö on vilkasta.

Osallistumme Keski-Suomen piirin ja EKL:n kokouksiin sekä eläkeläisseminaareihin

Kerho- ja kurssitoiminta

Kerhot :  boccia, digi, kuoro/laulukkaat, käsityö, lentopallo, tuolijumppa, vesivoimistelu, voimistelu kokoontuu viikoittain ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti. Ilmaisutaito kurssimuotoisena.

Osallistumme EKL:n, K-S:n piirin ja TSL:n järjestämille kursseille.  EKL:n kurssikeskus Rajaniemi Virroilla tarjoaa monenlaista virkistys- ja kurssitoimintaa, johon mahdollisuuksien mukaan osallistumme.

Matkat ja virkistäytyminen

Järjestämme erilaisia virkistys- ja vierailukäyntejä eri yhdistyksiin ja paikallisiin tapahtumiin. K-S: piiri järjestää matkoja ja tapahtumia mm. Kaamoksen Kaatajaiset ja Ruska-ajan virkistyspäivän, joihin on mahdollisuus osallistua. Osallistumme myös toisten yhdistysten järjestämiin matkoihin, joita aktiivisesti järjestää mm. TSL ja Valtran eläkeläiset.                                                    

EKL:n vuosittaiseen jäsenristeilyyn on mahdollista osallistua.

Perinteinen leiripäivä paikkakunnalla, liikuntatapahtumat sekä erilaiset kilpailut virkistävät toimintaamme

Juhlat

Perinteiset   kevät - ja joulujuhla kuuluvat keskeisesti   toimintaamme.  Osallistumme   myös   eri yhdistysten, yhteisöjen ja K-S:n piirin juhlatilaisuuksiin. Vanhustenviikko vuosittain mahdollistaa lämminhenkisiä juhlia   niin  järjestäjille kuin osallistujille. Yhdistys muistaa myös jäsenistön merkkipäivät.

Yhdistyksen muu toiminta

Osallistumista ja yhdessä tekemistä kehitetään edelleen. Kahvituksien, arpajaisten ja joulumyyjäisten   tuotoilla katetaan toimintamme kuluja.  Boccia ja lentopalloilijat ovat osallistuneet mahdollisuuksien mukaan eläkeläisten kilpailutapahtumiin. Osallistumme myös EKL:n laivaristeilyyn.

                    Suolahden Eläkkeensaajat ry